Witam
Jeżeli jest ktoś zainteresowany wspólna grą w wieku jak w opisie (lub podobnym) i którego KD pozostawia wiele do życzenia zapraszam. Granie bez spiny z weekendową porcja procentów mile widziana. Chodzi o przyjemne spędzenie czasu. Lubie grę zespołową (objective) a nie solówki pod kd.
Gram po południu i wieczorami jak czas pozwoli (praca + rodzina+ stres = brak wystarczającego czasu)
Wymagania:
-headset
-gramy na padach ( Panom z myszkami dziękuję)
- weekendowe wprowadzenie do organizmu minimum 100 gram alkoholu mile widziane

mój nick: arni__1 - dwa podkreślniki dolne
Pozdrawiam
1
Komentarz
Po co zakładać 15 temat o tym samym ????
nick: Rothmorgue
tomaszswiatkiewi oraz Rothmorgue wyślijcie mi zaproszenie na psn. Jest Nas w grupie już 10 chłopa
I ja z chęcią dołączył bym do takiej grupy
Proszę o wesłanie zaproszen, moje psn; olinek94r w wiadomości proszę wpisać BF1
Medyk nastawiony na grę zespołowa. Dostępność po 22giej. Julek1916 na PSN
Pozdro!
planowany start końcówka lutego 2017
(jeśli uda nam sie uzbierac szybko wystarczającą ilośc chetnych,możliwy start w połowie lutego)
Plutony zainteresowane udziałem w lidze mogą zgłosic sie u mnie lub w podanym linku
http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/platoons/view/7673987095710674356/ [battlelog.battlefield.com]
Rozkręćmy w końcu tą grę ze zj.banym balansem! Może w końcu ktoś kto za ten nie wypał wziął kasę weźmie się za łatanie tego bękarta!
Gdyby ktoś miał problem ze znalezieniem serwera (wyszukiwarka serwerów niestety również jest zj.ebana) zapraszam do znajomych to wyślę zapro.
Potrzebujemy aż 20!!! graczy, żeby bękart wystartował bo ktoś z twórców miał zły dzień kiedy to wymyślał...
Normalnie olałbym tą grę, ale niestety zapłaciliśmy za serwer (po grzyba braliśmy cały rok, co nas podkusiło) i nikt nam tej kasy już nie zwróci...
TO MACIE PROBLEM BO JA PIERD.........HC GRA JEST SCOPANA TAK SAMO JAK I NA NORMAL TERAZ SIE SRACIE BO WYKUPILISCIE SRWER ZAL DO DICE JA TYLKO PISALEM ZE NA NORMAL SZYBCIEJ OGARNIECIE SERWER JEBBB.C KAMPEROW NA HC NIE MASZ MAPY A KAZADA KU..,...A KAMPI NA MAXA W TEJ CZECI WIEC ZYCZE P[OWODZENIA I TRACENIA KASY
2. Nie proszę Cię o zdanie i nie zmuszam do grania na serwerach HC, staram się dotrzeć do osób które tak jak ja ten tryb lubią.
3. Co do skopanej gry to o tym pisałem już wcześniej, Ameryki nie odkryłeś...
4. Odsyłasz mnie do DICE, a sam płaczesz na forum...
chętnie także pogram z Wami.
Bez spiny, przy piwie i wieku 30 lat :-D
Skotn1k