najszybszy POLSKI serwer na BF4 !!! najniższe pingi !!! najwięcej fragów !!
Pamiętaj MAŁY PING = WIĘCEJ FRAGÓW !!!
Nie od dziś wiadomo, że z przeciwnikiem, który ma o połowę mniejszy ping niż Ty praktycznie nie masz szans! W rzeczywistości zanim zaczniesz strzelać leżysz na glebie i oglądasz KILLKAMa. Pomóż nam to zmienić!!
DODAJ SERWA DO ULUBIONYCH i podaj namiar znajomym, pomóż go startować a dla aktywnych sloty VIP za free na stałe !
Witam, czy mógłbym prosić o odbanowanie mnie, miałem 45-0 na helce, oczywiście shanghai. Tyle razy tu grałem i nigdy nie spotkałem się z tym limitem. Mój nick Rabbitx1986
Elo chciałem wejść na wasz server i zostaje zatrzymany przez punkbuster i gram na innych i nigdzie czegoś takiego nie spotkałem ;P czyja to jest wina ? i czy da się coś z tym zrobić ?
Elo chciałem wejść na wasz server i zostaje zatrzymany przez punkbuster i gram na innych i nigdzie czegoś takiego nie spotkałem ;P czyja to jest wina ? i czy da się coś z tym zrobić ?
Witam, mam ten sam problem. Jeszcze kilka dni temu grałem u was bez żadnych problemów. Aktualnie punkbuster mnie wywala z niewiadomego powodu podczas wchodzenia na serwer. Problem nie występuje na innych serwerach. Punkbuster ponownie zainstalowany, w usługach uruchomiony, oczywiście świeża wersja punkbustera. Nie wiem o co chodzi. Mógłby ktoś to sprawdzić lub podać jakiś punkt zaczepienia z czym ten problem się wiąże? Oczywiście firewall również off. Pozdrawiam
Niestety przerabiałem wszystkie serwery dostępne w pl które pracują na sieci atman, niestety jest lipa z stabilnością. Pingi spoko lecz i tak jest lag.
Witam, mam ten sam problem. Jeszcze kilka dni temu grałem u was bez żadnych problemów. Aktualnie punkbuster mnie wywala.......
UWAGA rzadko tu bywam, jak coś pisać na ścianie plutonu BiGOS, odrazu zaznaczam, że ban za czity nie będzie zdejmowany, w innych przypadkach przemyślimy...
Komentarz
proszę o pomoc i naprawienie .
Sakin139
Witam, mam ten sam problem. Jeszcze kilka dni temu grałem u was bez żadnych problemów. Aktualnie punkbuster mnie wywala z niewiadomego powodu podczas wchodzenia na serwer. Problem nie występuje na innych serwerach. Punkbuster ponownie zainstalowany, w usługach uruchomiony, oczywiście świeża wersja punkbustera. Nie wiem o co chodzi. Mógłby ktoś to sprawdzić lub podać jakiś punkt zaczepienia z czym ten problem się wiąże? Oczywiście firewall również off. Pozdrawiam
Zainstaluj PB od nowa : http://www.evenbalance.com/pbsetup.php